Younity logo

Peaceful Younity

Tyresö / Älta Yogacenter

Recensioner / Reviews

 • Minna är jättebra på att skapa en lugn och avslappnad miljö i sin studio, även hennes röst samspelar. Otroligt proffsig och tydlig ledare, ser alla, säger precis så mycket man vill höra när man är mest fokuserad på sig själv och sin inre värld under passet. Väldigt skön känsla efter yogapasset både fysiskt och mentalt. Starkt rekommenderas!

  Zhanna Mitsevich
 • Yogacenter is exceptional place. Studio itself is a beautiful space, providing sense of calm, relaxation and focus on inner peace. The moment one walks into it, mind calms down and tunes into body. Minna is wonderful yoga teacher. Her calm and knowledgable voice helps to navigate one's body through asanas but never pushing it beyond one's limits. She helped me to strenghten my body after pregnancy. Minna also conducted her yoga class in English especially for me, because I don't speak Swedish.

  Marta Nytko
 • Att gå på yinyoga hos Minna var en dörröppnare till att komma närmare mig själv och mitt inre och att hitta lugn och nyfikenhet i det. Minna är otroligt proffsig, kunnig och har en förmåga att kommunicera på en mycket lättförståeligt sätt. Jag kan varmt rekommendera Minna till både den vane yogisen och den som aldrig tidigare vågat prova på yoga

  Ulrika Sibién
 • Minnas proffessionalitet lyser igenom allt hon gör. Oavsett om det är ett fysiskt Soma Move-pass eller ett Yinyoga-pass så leder hon dig genom passet på ett positivt och säkert sätt. Minna ger dig redskapen att ta hand om både kropp och själ, rekommenderar varmt hennes pass.

  Anna S.
 • Känner mig alltid stark och lugn efter ett yogapass med Minna. Hon är en fantastiskt kunnig och varm person som alltid variera klasserna från gång till gång vilket gör att man är konstant nyfiken på vad som ska komma. Alltid tryggt guidad av Minna, oavsett om det är Hathayoga och styrka eller yinyoga.

  Kajsa N.
 • Att inleda 2 dagar i veckan med 30 minuters morgonyoga hemma i sitt eget vardagsrum med Zoom är en lyx. Dessutom ger det en underbar start på dagen. Minna är en fantastiskt inspirerande och pedagogisk instruktör, som med sina liknelser och förklaringar, gör att man får ut det lilla extra i varje rörelse och position.

  Maria Hardsjö
 • Hon är väldigt bra på att förklara hur man ska göra

  Björn (Ny på yoga, men har inspirerats att börja efter att ha sett fruns morgonyoga via Zoom)
 • Minna är mycket yogisk men inte på ett flummigt sätt och mycket kunnig och tydlig med en helt unik förmåga att anpassa yogapasset efter oss deltagare.

  Britt (lärare)
 • Yogastunderna med Minna har haft positiva effekter, speciellt under pandemin. Det är ett bra sätt hatt hantera stress, sömn och balans men det är även en bra träningsform. Att yoga i studion är fridfullt under tydlig ledning. Bra variation av olika pass och övningar som inspirerar.

  Anneli
Boka