Younity logo

Peaceful Younity

Tyresö / Älta Yogacenter

För företag

Våra företagstjänster

Vad behöver just ni?

Vi har erfarenhet av att guida och inspirera yogagrupper på företag och konvent, på svenska och engelska. Önskar ni workshops med värdegrundsarbete, empatiskt ledarskap i fokus utifrån ett holistiskt perspektiv så kontakta oss för att förutsättningslöst samtala om, hur era behov och vår kompetens kan förenas i lustdrivet och utvecklande samarbete. Tillfälliga inspirationstillfällen, regelbunden holistisk träning eller guidning i er utvecklingsprocess. Eller kanske vill du erbjuda en enande andningspaus före ett viktigt utvecklingsmöte.

Vi kommer till er arbetsplats, konferens eller ert konvent, fysiskt eller digitalt. Mindre grupper kan mötas i vår studio i Tyresö.

Pausa & Ladda

Breathbreak.

Boka upp abonnemang för livestreamade kortare andningspauser för dig och dina medarbetare. Avstressande och energigivande för långsiktig balans och hälsa.

Staty av Buddha

Har ni också onödiga möten ?

Om mötesdeltagarna inte är mentalt närvarande här och nu varför har man då ens mötet. Det är bortkastad tid och pengar för alla.

Jag tror att arbetsmiljön avsevärt förbättras om varje möte inleddes med några minuters stillhet med fokus på andning och kroppen.

Har ni inte tid med det ?
Har ni tid med sjukskrivningar pga av stressrelaterade besvär?

Tänk om det är tvärtom- att ni sparar tid och minskar stressen på arbetsplatsen.

Att starta och avsluta dagen eller mötet med andning och reflektion stärker inte bara produktiviteten utan också lugnet för medarbetaren och medkänsla för varandra, genom att stressen sänks när man få landa en kort stund.

Behöver ni hjälp att komma igång och få inspiration veta hur ni kan göra det . Hör av er för kostnadsfritt möte om hur det skulle kunna gå till.

Trötta personer på ett möte
Boka