Younity logo

Peaceful Younity

Tyresö / Älta Yogacenter

Om Younity

Företaget

Minna Fahlström bildade Younity Peaceful Meetings 2016 för att få erbjuda sammanhang för inspiration och samtal om livskunskap genom yoga, självutvecklande kurser och workshops. Verksamheten innefattar även coachning, samtal, ACT terapi och inspirationsseminarium för privatpersoner och företag om hur man kan finna meningsfullhet och agera mer i enligt med sina värderingar och det som är viktigt på riktigt i livet. Att lyfta fram det som vitaliserar snarare än dränerar.

Younity Peaceful Meetings -namnet försöker fånga kärnan i verksamhetsidén. Att genom närvaro skapa förutsättningar för lugn och trygghet, kunna möta sig själv och andra med compassion och öppenhet. Tillsammans skapa goda tillstånd för varandra. Öka förståelse för våra likheter som människor och hur vi kan bidra till varandras ökad livskvalitet. Även att uppleva kraften i gemenskapen.

Det kan handla om dig och ditt privatliv eller din och dina kollegors arbetsmiljö.

Tyresö Yogacenter- Younity Peaceful Meetings, ligger i Ältaberg/ Älta precis nära Tyresö kommungräns söder om Stockholm och tjänster erbjuds även digitalt, ute hos kund och genom olika samarbeten med bl a Idre Fjäll och Fjätervålen.

Hela du är välkommen. Och ditt team.

Med kropp, sinne, hjärta och hjärna.

 

Hyra yogastudion

Om du söker en lokal för tillfällig klass, kurs eller workshop så mejla till minna@tyresoyogacenter.se för tillgänglighet och pris.

 

Parkering

Om du kommer med bil dagtid så finns gatuparkering med P-skiva 2 respektive 4 timmar på Örkroken ( vägen nedanför Yogacentrets byggnad) och Storkällans väg.

Kvällar ( efter 17.00) och helger går det bra att parkera utanför yogacentret på olika P-platser.

Boka